• Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen
  • Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen

Vitamines op het werk

Het idee achter 'Vitamines op het werk' is om op een eenvoudige en betaalbare manier de gezondheid en het welzijn van werknemers te ondersteunen en te verbeteren.

Met veel enthousiasme leveren wij dagelijks verse en smaakvolle smoothies aan verschillende bedrijven in de regio van Waddinxveen.

Mocht dit idee je aanspreken en interesse wekken voor jouw bedrijf, nodigen wij je uit om het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.


Voor de werkgever zijn er een aantal voordelen:

- Medewerkers voelen zich beter, gezonder en gewaardeerd. Dit resulteert in een positieve werksfeer en een betere productiviteit.

- Vitamines spelen een belangrijke rol bij het bevorderen van de gezondheid en vitaliteit van werknemers. Ze hebben een positieve invloed op zowel het immuunsysteem als het hart. Dit resulteert in een vermindering van de kans op langdurig ziekteverzuim, waardoor werknemers fit en energiek blijven.

- Als werkgever moedig je jouw medewerkers aan om gezonde voedingskeuzes te maken, waardoor je een positieve impact uitoefent.

Een interessant feit is dat dankzij de nieuwe werkkostenregeling het nu mogelijk is om fruit op de werkplek volledig fiscaal onbelast aan te bieden. Onze smoothies vallen onder de categorie 'Loon in natura met een nihilwaardering'. Dit houdt in dat het verstrekken van onze smoothies geen invloed heeft op de vrije ruimte (1,2%) van de werkgevers fiscale loonsom.

Plaats hier jouw bestelling en ontvang een op maat gemaakte offerte.

Stap 1.

Geef onderstaande gegevens aan ons door via het formulier hiernaast:

- Bedrijfsnaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Aantal gewenste smoothies

- Toelichting of eventuele opmerkingen

Stap 2.

U ontvangt van ons een offerte op maat.

Stap 3.

Elke week leveren wij op het afgesproken tijdstip verse smoothies bij jou op locatie. En natuurlijk nemen we de lege flessen weer mee terug.


'Zero waste'

Zoals de naam al doet vermoeden, streven wij naar een zo duurzaam mogelijke aanpak met minimale afvalproductie. Daarom bieden we herbruikbare glazen flessen aan, die we na gebruik kunnen ophalen, reinigen en opnieuw kunnen gebruiken.

Voor meer informatie over onze bezorging verwijzen we je graag naar het gedeelte 'bezorging'.

Bezorgservice

Laat uw verse smoothies bezorgen door Hey vitamines.

Met veel enthousiasme leveren wij elke week verse smoothies op jouw werkplek, precies op de afgesproken datum en tijd.

Als je wijzigingen wilt aanbrengen in je (wekelijkse) bestelling, toevoegingen wilt doen of wilt stopzetten, is dat geen enkel probleem!

Houdbaarheid

De smoothies van Hey vitamines worden gemaakt zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen.

We garanderen de kwaliteit van onze smoothies tot maximaal 72 uur na bereiding.

Wij raden ten alle tijden aan om de flessen smoothies te schudden voor gebruik.