• Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen
  • Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen

Hey, even voorstellen!

HEY! IK BEN JESSICA VAN SPAANDONK

Samen met Linda ben ik eigenaresse van het concept Hey vitamines in Waddinxveen. Al zolang ik mij kan herinneren wil ik een eigen onderneming starten. Mensen helpen met het maken van gezonde keuzes is iets waar mijn interesses naar uit gingen.

Helaas was er alleen nooit een idee waar ik 100% achter stond. Totdat het idee naar boven kwam om smoothies te verkopen. Een eigen winkel openen was niet de kant die ik op wilde. Van het een kwam het ander en zo kwam ik samen met Linda op het idee om smoothies te leveren aan bedrijven.

Enthousiast, vrolijk en gemotiveerd. Dat zijn de kenmerken die mij het beste omschrijven.

Wat begon met een paar smoothies maken in onze eigen blenders, is uitgegroeid tot een serieus concept waar wij iedere dag met heel veel plezier aan mogen werken!


HEY! MIJN NAAM IS LINDA VAN BOVEN

Samen met Jessica ben ik eigenaresse van het concept Hey vitamines in Waddinxveen.

Ook bij mij speelt al lange tijd het idee om voor mijzelf te beginnen. Maar, waar ga je beginnen en hoe zet je de eerste stap? Tot voorheen heb ik nooit die eerste stap durven nemen, totdat Jessica en ik onze ideeën begonnen te bundelen. Onze fantasieën werden steeds meer werkelijkheid en we durfden samen die eerste stap te zetten.

Waar Jessica resultaatgericht en van de snelle besluiten is, neem ik graag eerst alle details door en ben ik commercieel/marketing gericht bezig. Juist door deze verschillen vullen wij elkaar zo goed aan en is dit een hele fijne manier van samenwerken.

Dankbaar en onwijs trots dat wij dit ons eigen bedrijf mogen noemen!