• Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen
  • Zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen

Hey, welkom op de website van Hey vitamines!


Onze smoothies zijn met liefde en zorg bereid, met alleen de meest verse ingrediënten.

Of je nu op zoek bent naar een kickstart in de ochtend, een verfrissende boost na een workout of gewoon een smakelijke traktatie op elk moment van de dag, wij hebben voor ieder wat wils. Onze shots zitten boordevol voedingsstoffen om je energie op te laden en je immuunsysteem een boost te geven.

Ben jij benieuwd naar onze smaken?

Wij zijn dé specialist in heerlijke smoothies en vitamineshots op evenementen, festivals en braderieën.

Benieuwd op welke evenementen wij hebben gestaan en in de toekomst gaan staan? Klik op onderstaande link voor een overzicht van onze geweldige ervaringen en komende avonturen!

Ontdek nu onze uitgebreide service!

Wist je dat we niet alleen voor individuele klanten klaarstaan, maar ook trots onze heerlijke smoothies leveren aan bedrijven, scholen en sportscholen?

Onze leveringen zijn flexibel en passen zich aan aan de behoeften van jouw organisatie. Of je nu wekelijks of maandelijks wilt genieten van onze smoothies, wij regelen het graag voor je.

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onderstaande pagina.


Instagram

Zeg nou zelf, dit ziet er toch geweldig uit!

Een week geleden mochten wij wederom een babyshower voorzien van onze roze Pink Power smoothie.🍓🍌🍏

Zo fijn om zoveel positieve reacties te ontvangen op onze producten!

#heyvitamines #smoothiesopwerk #smoothiebezorging #waddinxveen #gouda #smoothieswaddinxveen #gezondesmoothies #versesmoothies #vitamineboost #waddinxveentriangel #babyshower #genderreveal #smoothie

Proost! Ons eigen gembershot is een feit! 🥂

Een heerlijke boost in een klein flesje, gemaakt van gember, citroen en appel.

En net als onze andere producten: zonder toegevoegde suikers en conserveermiddelen. 🍋🫚🍎

Kom jij als eerste onze shot proberen op de Lentefair in Waddinxveen aanstaande zaterdag?

Vanaf volgende week is de gembershot te bestellen via onze webshop.

Ben jij net zo gek op gembershots als wij? Laat het weten in de comments! Wij zijn namelijk erg benieuwd naar jullie mening.

Foto: @bijemmathuis 📸

#heyvitamines #smoothiesopwerk #smoothiebezorging #waddinxveen #gouda #smoothieswaddinxveen #gezondesmoothies #versesmoothies #vitamineboost #waddinxveentriangel #lentefair #lentefairWaddinxveen #smoothie #gembershot #gember

Laat de zomer maar gauw beginnen. Wij kunnen niet wachten om weer op een braderie, festival of evenement onze verse smoothies aan jullie te laten proeven! 🍉☀️

Heb jij onze smoothies al eens geproefd? Nee, nog niet? Neem dan gauw een kijkje op www.heyvitamines.nl en bestel vandaag nog jouw smoothie of gembershot!

Foto: @studiokeeelly 📸

#heyvitamines #smoothiesopwerk #smoothiebezorging #waddinxveen #gouda #smoothieswaddinxveen #gezondesmoothies #versesmoothies #vitamineboost #waddinxveentriangel #lentefair #lentefairWaddinxveen #smoothie #gembershot

FAQ

Hoelang zijn jullie smoothies houdbaar?

Onze smoothies zijn gegarandeerd houdbaar gedurende 3 dagen. Na deze periode adviseren we om te kijken, proeven en ruiken voordat je ze consumeert. We streven ernaar om de meest verse en hoogwaardige producten te leveren, maar het is altijd verstandig om je zintuigen te gebruiken om te controleren of de smoothie nog in optimale staat is na de aangegeven periode.

Maar laten we eerlijk zijn: wie kan er nou zo lang wachten?

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 7 dagen te bezorgen. In de meeste gevallen bezorgen we op maandagen, maar we kunnen ook andere bezorgopties bespreken. Dit doen wij altijd in onderling overleg. Voor meer informatie over de bezorging verwijzen we je graag naar het kopje 'bezorginformatie'.

Wat is er mogelijk?

Met leveringen aan diverse doelgroepen, waaronder bedrijven, scholen en evenementen, zijn we er om jou te ondersteunen. Of het nu een aanstaande verjaardag is waarvoor je wilt trakteren, of je iemand wilt verblijden met een beterschapspakket, bij Hey Vitamines is werkelijk alles mogelijk!

Wat is de gebruikelijke doorlooptijd voor het ontvangen van een offerte?

Ons streven is om binnen een termijn van 3 dagen een op maat gemaakte offerte te versturen.

Vraag hier een offerte aan.

Zijn er toegevoegde suikers of conserveermiddelen aanwezig in jullie smoothies?

Onze smoothies worden met zorg bereid en bevatten geen toegevoegde suikers of conserveermiddelen. We maken gebruik van natuurlijke ingrediënten om de smaak en versheid van de smoothies te waarborgen. Op die manier kun je met een gerust hart genieten van een gezonde en verfrissende drank, zonder onnodige toevoegingen.

Bezorgen jullie in heel Nederland?

Hiervoor verwijzen wij je door naar het kopje ‘bezorginformatie’

Google reviews